Sider

lørdag den 22. marts 2014

The tears come streaming down your face.

When you lose something you can’t replace. 

Dette er en video, som jeg kan se om og om igen, en video som virkelig bringer smilet frem, men som også giver mig en følelse af savn. Savn på nogle venskaber, som var perfekte engang, savn på nogle mennesker, som gjorde mit liv værd at leve, min hverdag sjov og livet meget bedre. Det er en video samlet med billeder og videoer fra min folkeskole tid, nogle venner jeg ikke ser så meget til mere, men andre som jeg stadig har kontakten med. Det er utroligt som tiden flyver afsted, venskaber som skulle vare forevigt men er fadet ud, mennesker som engang betød alt for en, men ligepludselig ikke er en del af ens hverdag mere. Engang græd jeg hver gang jeg så videoen, for den rørte mig virkelig indeni. Jeg kan stadig godt få en klump i halsen og virkelig ønske, at nogle af venskaberne var det samme, som det var den gang. Men tiden går, vi forandres og nogle ting fader ud, selvom man ikke ønsker det. 

6 kommentarer:

 1. hold nu op en rørende video. Ja, man kan blive helt trist af at tænke tilbage på gode tider med ens tidligere bedste venner. Det er vikdt underligt at tænke på hvordan tingene kan ændre sig så pludseligt.

  Tak for din kommentar på min blog. Følger dig nu, så håber at du vil følge mig tilbage :)

  god weekend!
  Mvh Simone Nymann
  Simonenymann.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Simone, ja det er nemlig rigtig underligt!
   Det kan du tro! :)

   Slet
 2. Sød lille video du har fået sammensat. Det giver et godt indblik i, hvordan din folkeskole tid har været

  SvarSlet
 3. Super god video. Det viser hvordan din folkeskole tid var, og man kan godt fornemme der er nogle savn, men samtidigt fornemmer man også den glæde over, at du begynder på en ny begyndelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at få af vide, mange tak! :)

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.