Sider

lørdag den 29. marts 2014

Out of the darkness and into the sun

Det har været en rigtig underlig uge, den har både været super god, fordi der er sket nogle gode ting, som bland andet at min linje viste vores hip hop dans til frokost som en overraskelse, det var pisse sjovt og en rigtig god oplevelse. På den anden side har mit humør været super svingene, jeg kunne gå fra at være rigtig glad og kunne grine af platte ting til bare at isolerer mig selv og mest af alt bare have lyst til at storetude. Hvad grunden har været til det, er jeg ikke klar over, derfor er det også så svært at bede om hjælp, når man ikke engang selv ved hvad man føler. Hvordan kan jeg græde, når jeg ikke engang ved hvad fanden jeg græder over, altså hvad er der galt med mig? Det er som om jeg savner noget, som jeg ikke har, som om jeg har brug for en, som ikke har brug for mig, jeg ved det ikke. Jeg har nogle dejlige venner på efterskolen, som jeg virkelig hygger mig med. Jeg tror ikke de klar over at de ting de "gør" for mig, eller bare den måde de behandler mig på, hvor meget det virkelig betyder.

En kom hen til mig mens jeg stod og låste døren, inden vi skulle hen og spise aftensmad, krammede mig mens personen løftede mig op, jeg ved ikke hvorfor personen gjorde det, det var bare som om, den vidste, at det var lige det jeg havde brug for, for det var det virkelig. Det gjorde mig simpelthen så glad, og jeg har bare lyst til at skrive tak tusinde gange, men alligevel ville det nok også være lidt underligt. Men ja, et kram reddede faktisk resten af min dag, det jo på en måde vildt nok, at så "lille" en ting kan gøre det, men på den anden side, er det jo også fantastisk. Det var også så hyggeligt, vi lå nogle stykker på et værelse, og læste dårlige scorereplikker, de var elendige, men det gjorde det bare sjovt. Jeg elskede bare, at det var så afslappet og hyggeligt, selvom vi jo ikke rigtig lavede noget. En af afterene sluttede AnnSofie og jeg dagen af med at synge og danse til "life's what you make it" det var en skøn slutning på en mindre god dag. 

6 kommentarer:

 1. Hvornår trækker du vinderen af parfumen? <3 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der ikke nogen fast dato på endnu :)

   Slet
 2. Vi elsker dig Sofie som den person du er. <3

  SvarSlet
 3. Du kan have op og nede dage ligesom os andre, og du er ikke alene om de tanker du går og har. Vi eller skal jeg hellere sige jeg, elsker dig som den person du er. Når man ser dit smil, der er simpelhen ikke noget smukkere syn. Dine øjne, har kun en ting, at sige til dem "waow" de er så smukke. Du er helt fantastisk. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt mundlam, hvor er det dog sødt skrevet, wow..... Tusind tusind tak for de så søde ord!

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.