Mine yndlings knækbrød
Sunde, nemme, lækre knækbrød som kan spises uden pålæg eller smør. Jeg har spist dem, ligesiden vi lavede dem for første gang til madlavning i 7 klasse. Jeg har faktisk heller ikke hørt om nogle som ikke kan lide dem, jeg synes i hvert fald de er utrolig lækre, også kan de bare lige bruges til et lille mellemmåltid eller hvis man er sulten for sjov.
Det man skal bruge:
1 dl havregryn.
1 dl seasamfrø.
1 dl hørfrø.
1 dl solsikkekerner.
1 dl græskarkerner.
3 1/2 dl hvedemel.
2 dl vand.
1 dl olie.
1 tsk. bagepulver.
1 tsk. salt.
Hvordan man gør.
Alle frø, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen.
Vandet tilsættes og olien, rør inden en jævn dej.
Del dejen i to lige store portioner.
rul den ud mellem 2 stykker bagepapir, fjern det øverste lag papir og skær i dejen med en pizzakniv/kniv.
Drys med ekstra sesamfrø eller hørfrø (behøves ikke)
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.
Jo længere, jo mere sprøde og gyldne bliver de.
uhm, de ser lækre ud!
SvarSletkig forbi,
stinewinth.blogspot.dk
De er simpelthen også bare så lækre!
SletÅh! De smager bare SÅ godt :) Indimellem kokkerer min mor også disse. Mums!
SvarSletJa de gør nemlig så!!!! Det sørme skønt :)
SletDet ser lækkert ud! Men lige et smart tip, det er at knuse hørfrøene, for ellers kan kroppen ikke optage næringen i det. :-)
SvarSletmiaekholm.blogspot.dk
Jamen tak for tippet :)
Slet