Sider

mandag den 9. december 2013

Tredje dag i Rio.

Den tredje dag i Brasilien var vi i regnskoven, vejret var rigtig kedeligt, der små regnede og var tåget. Vi så ingen dyr, og jeg synes egentlig bare det meste så ret trist ud. Men vi så et smukt vandfald og sø eller hvad man lige kalder det. Det var ikke ligefrem en succes at være i regnskoven, men nu har vi da prøvet det. 







Heldigvis sluttede vi dagen ud med fodbold med to brasilianske hold. Det er ærligtalt noget af det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Med det samme vi kom ind, var stemningen fantastisk, folk råbte, gik med flamingo trøjer og var helt oppe at køre. Aldrig har jeg set noget lignende. Jeg var virkelig imponeret og aldrig havde jeg troet en fodbold kamp kunne være så fedt. Da kampen var slut og vi alle gik ud, skulle man gå et stykke tid, og mens man gik sang folk, og dansede lidt. Det var så sjovt og så pisse fedt.  Aldrig har jeg oplevet så god en stemning. 




6 kommentarer:

  1. Orv, det ser ellers super fedt ud med den regnskov dér! Jeg elsker at rejse og opleve verdenen, og selvom at det måske ikke har haft den helt store succes, så er jeg sikker på at du nok kommer til at savne det, når du kommer tilbage til det RIGTIG grå og kedelige i Danmark igen ;) -Til gengæld er det jo super fedt, at den fodbold kamp var en stor succes! Gid det var mig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er virkelig også fedt at rejse og opleve verden! Du har fuldstændig ret, jeg savner det allerede!

      Slet
  2. Hvor ser det bare skønt ud! :)

    http://juliekerstine.blogspot.dk/

    SvarSlet
  3. Virkelig fede billeder!

    Love Malene ♥
    Justadelprado.blogspot.com

    SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.