Sider

mandag den 31. december 2012

2012
Bye 2012. Hello 2013.
Når jeg tænker tilbage på dette år, ser jeg for det første mig selv, som ligger i sengen, tårende løber, og livet er ikke værd at leve. Men alligevel har jeg forsøgt at holde hovedet højt, forsætte med at smile og grine, som jeg altid har gjort. Det har ikke altid været nemt at holde facaden, og blive ved med at sige at alt går super godt, eller ihvertfald bare fint, for det gjorde det ikke. Det har været et utroligt følsomt år, hvor bare det mindste har kunne gøre mig ked af det. Det værste der nok er sket i dette år, er nok at jeg mistede min bedsteven, (ikke at han er død) jeg mistede ham som altid kunne gøre mig glad, og jeg følte jeg mistede mig selv. Jeg har accepteret at vi ikke skulle være bedstevenner, men det er som om han ikke længere har brug for mig. Det gør ondt, utrolig ondt. Jeg ved ærligtalt ikke hvad der skete, men jeg savner vores venskab. Jeg prøver virkelig at være stærk, men det er som om jeg bare bliver svagere, og svagere. Jeg troede virkelig at vi altid ville være der for hinanden, og at intet kunne ødelægge vores specielle venskab. I mine øjne, var det virkelig unikt, og et perfekt venskab. Jeg har så tit følt mig alene i verden, selvom jeg har været omgivet af massere mennesker, og især efter jeg mistede ham. Det bedste der er sket i år, er helt klart da jeg var på ferie i Tyrkiet, det var den bedste ferie nogensinde. Jeg har aldrig følt mig så hjemme, så velkommen, og så glad.  Jeg fik også en af mine drømme opfyldt, som var at se et delfinshow, så det var skønt! Det var en fantastisk ferie, og jeg savner det hver eneste dag. Jeg har gået meget i fitness på min skole, og haft mange gode timer der oppe. Det er virkelig et skønt sted, og især når jeg har spillet fodbold, for så har jeg følt mig så glad. Det har været et år, med ret mange fester, og lidt by ture, damn det bare noget af det bedste i verden. Det at jeg blev 16, og kunne tage i byen, er virkelig også noget af det bedste der er sket. Det har virkelig været nogle fede timer, som jeg ikke vil glemme! Jeg håber virkelig også, at 2013 vil blive et fest år, det er så skønt at kunne slå sig lidt løs, og møde en masse anderledes og søde mennesker. Jeg har så tit haft lyst til bare at løbe væk, og komme væk fra min hverdag, væk fra alt. Men det kunne være endnu federe, at løbe væk med en. Jeg har tit siddet og tænkt, om der overhovedet er nogle som ville blive ked af det, eller som ville savne mig, hvis jeg forlod verden - ikke at jeg vil. Men den tanke strejfer mig bare tit. Noget jeg har lært i år er, at man virkelig må tro på sig selv, og ikke lade andre få en ned med nakken. Man bliver nødt til at være stærk, ellers er livet sgu ikke nemt. At nogle gange må man blive nødt til at give slip, selvom det kan gøre ondt, og kan være rigtig svært, men så er der måske noget endnu bedre der kan komme ind, selvom man ikke rigtig kan tro det. 

I år har jeg overlevet jordens undergang, hvilket er ret sejt ikke? Jeg har for første gang prøvet at blive sponsoreret her på bloggen, jeg er begyndt at skrive dagbog, jeg købte mit spejlreflekskamera, og kom med i en fanvideo til Justin. Jeg har tudet over en masse sange, kommet ud med følelser her på bloggen, glæden ved, at få JB billetter, kan ikke beskrives, og for første gang har jeg fået 02 i tysk og fysik. Jeg er blevet ret tæt med min mor, og deler rigtig mange ting med hende, som jeg er super glad for. Der er sket en masse ting i år, men de fleste er personlige, eller ihvertfald noget jeg vil holde for mig selv. Men det hele er bestemt ikke dårligt! 

Det har været et år hvor jeg virkelig har drømt om alle de ting jeg ikke har, jeg er nok bare en drømmer. Når jeg har lagt i min seng og grædt, har jeg altid tænkt, at jeg ville ønske jeg havde en kæreste, som gad og ligge og holde om mig. Gad og trøste mig, og få mig til at føle, at alt nok skal nok. Når jeg har siddet og set Gossip girl, har jeg drømt at have en sjæle veninde, en hjerteveninde, ligesom Blair og Serena. De er der for hinanden ligegyldigt hvad, de står altid sammen, støtter hinanden, dele alt med hinanden, og når de har haft brug for hinanden, har de droppet aftaler, og er der med det samme. De kan græde og le sammen, har været igennem nedture og optur sammen, de kender hinandens gode og dårlige side, og stadig elsker de hinanden, og de ved ikke hvad de skulle gøre uden hinanden. Jeg har så mange gange dagdrømt om, at Justin Bieber stod uden for min dør, og resten kan i vel selv tænke jer til. 

Jeg ved ikke hvad jeg håber på i 2013, jeg håber bare på et fantastisk år, hvor jeg er super glad, og oplever en masse ting jeg aldrig vil glemme. Jeg håber 2013 bliver et godt blog år, da jeg virkelig elsker min blog. Jeg håber, at en masse mennesker gider læse den, og følge med. Tak til jer som har fulgt mig igennem mange ting, og tak til jer som lige er kommet til. Jeg vil glæde mig til, at lave en masse nye indlæg i fremtiden, som jeg håber i vil kunne lide. Men nok om det, jeg skal jo snart ud af skolen, og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal bagefter, så jeg håber jeg træffer det rigtige valg, som jeg bliver utrolig glad for, og at det hjælper mig frem i livet. Hjælper mig med at blive mere moden, selvstændig, og få en masse nye venner. Jeg håber også en lille smule, at jeg vil finde kærligheden i det nye år, ægte kærlighed. Det kunne ihvertfald være dejligt, men det er ikke det vigtigste, lige nu. Jeg håber jeg finder et sted hvor jeg passer ind, hvor jeg føler mig hjemme, og er godt tilpas. Jeg håber virkelig, at jeg får nogle gode nye venner, som jeg kan have det skide sjovt med. Mit nytårsforsæt er at være glad, se positiv på tingene, og ikke lade nogle få mig ned. Smile til mindst en fremmed hver dag, drikke en masse vand, få en flot og tilfredsstillende krop - hvis det er muligt. Acceptere mig selv, leve og sætte pris på livet. 

Jeg ønsker jer alle et fantastisk nytår, med jeres familie eller bedste venner, jeg håber i kommer godt ind i det nye år, og måske kysser drømmefyren eller pigen, når klokken slår 12. Pas nu godt på jer selv, det vil ihvertfald være træls at miste et øje! Der er nogle mennesker jeg gerne vil takke, takke for alt, takke for at være der for mig, og nogle gode tider, så tak venner og familie - jeg håber i ved hvem i er! Jeg ønsker jer alle alt godt i fremtiden, og håber i får et fucking fedt år i 2013, med massere minder og grin. 


4 kommentarer:

 1. Jeg synes det er virkelig virkelig smukt skrevet! Vi har en masse ting tilfælles og det er ikke særlig tit sådan noget sker. Jeg troede ikke at andre folk kunne have det på samme måde som mig, men der tager jeg fejl. Jeg har også selv været på ferie i Tyrkiet, og det har fuldkommen vendt og drejet mit liv, da jeg kom hjem. En masse personlige ting er sket, men som du også selv har skrevet, følte jeg mig også hjemme og jeg følte mig god nok. Savner det også selv hver og eneste dag!
  Jeg håber du får en dejlig start på det nye år!

  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg blev for din kommentar!
   Det altid dejligt at finde ud af man ikke er den eneste som går med de følelser. Det dejligt at vide!
   Præcis, dejligt du forstår, i Tyrkiet følte jeg mig god nok, men da jeg så kom til Dk gjorde jeg ikke igen, jeg havde det så godt der nede!
   Årh, hvor er du sød! Tusind tak, det betyder meget! & forresten, i lige måde! :)

   Slet
 2. hej sofie! sikke en skøn blog du har, har du lyst til at følges? :-)
  du er i hvertfald meget velkommen til at kigge forbi, det ville vi blive glade for :-)
  Kh josefine og Sille
  www.garderobeskab.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at få at vide, tak skal i have!
   Det kan i tro jeg vil, kigger forbi jeres blog med det samme :-)

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.