Sider

torsdag den 27. februar 2014

What the world needs is a group hug

Disse dejlige tøser er mine tidligere roomies, i tirsdags havde vi nemlig værelsesbyt hvor vi skulle have nye værelser og ny roomie eller rommies, det var vildt nervepirrende og sidde nede i spisesalen og se to sko blive trukket op af en kasse, og vente på ens egen dukkede op. Jeg blev heldigvis glad for min, og vi har fået gjort vores værelse hyggeligt med lyskæder. Inden det nervepirrende øjeblik, gik vi alle en tur ned til vandet, hvor vi fik kakao og chokoladekiks, det var vildt hyggeligt og dejligt at man kom til tænke på noget andet, og jeg synes også man blev lidt mere rolig. Jeg havde det super godt med de tre tøser, vi havde nogle super hyggelige snakke, vi snakkede virkelig om mange ting og jeg synes virkelig man kunne føle sig hjemme. Det var bland andet rart at man kunne tisse med åbendør, og gå i undertøj, uden det var flovt. Det får en til at føle sig mere hjemme, hvilket er ret vigtigt nu hvor man går på efterskole, og skal bo med den eller de samme personer i lang tid. Nu er der ikke gået så lang tid endnu, men jeg er sikker på jeg kommer til at savne at bo med dem, for vi havde det sgu hyggeligt. Nu bor jeg omkring 100 meter fra skolen på værelse med Amanda, og det er jeg rigtig glad for, så jeg er lettet og glad. 

8 kommentarer:

 1. Vi havde også værelsesbyt på min efterskole :) Jeg synes, det var en god ordning, selvom man savnede sine gamle rumser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en god nok ide, at man så kommer tættere på nogle nye, men ja man savner sgu også de gamle :)

   Slet
 2. Sikke et hyggeligt indlæg, glæder mig sådan til at jeg skal på efterskole :)

  -http://beautifulmagasin.blogspot.dk

  Kig gerne forbi min blog:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, kan jeg virkelig godt forstå du gør, det har du også grund til! :)

   Slet
 3. Sikke nogle skønne billeder :D

  Tag gerne et kig forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)

  /Amalie.

  SvarSlet
 4. Lyder dejligt, har også prøvet sådan noget selv, da jeg gik på efterskole :-D Forresten godt citat på dit indlæg! :-D Hav en god dag!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg der er mange efterskoler der gør :)
   Tak skal du have, du må også have en god dag!

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.