Sider

tirsdag den 25. februar 2014

Risskov efterskole er meget mere end bare en skole.  

I dansk timerne har vi arbejdet meget med reklamer, derfor skulle vi selvfølgelig også selv prøve at lave en, enten som tryk eller som en video. Jeg har sammen med to piger fra min klasse lavet denne reklamefilm, som virkelig giver mig et smil på læben. At gå på efterskole har mange værdier, og jeg kan kun anbefale det. Det har helt klart været det bedste år i mit liv!

7 kommentarer:

 1. Super sød reklame :) Har en veninde der skal gå der næste år!

  //http://beautifulmagasin.blogspot.dk

  Kig gerne forbi min blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Ej hvor sjovt, det bliver hun helt sikkert glad for! :)

   Slet
 2. God video!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Ej hvor sjovt<3 der skal jeg gå næste år, nogle gode råd?
  Kig forbi, måske følge? - http://jannielucia.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk rigtig sjovt! :)
   Ja det har jeg i hvert fald.
   - Inden jeg startede, var der nogle som havde lavet en facebook side med efterskolens navn og årstal, så man kunne blive en del af den gruppe hvis man skulle gå på efterskolen, så det blev jeg selvfølgelig. Det var vildt dejligt at have den gruppe så man kunne kigge lidt på hvis man kom på skole med, og man kunne skrive med nogle af dem inden dagen hvor man skal starte, så man bare lige har lidt man kan snakke med, så man ikke føler sig så alene den første dag. Hvis ikke der er nogle, der laver den gruppe kunne du eventuel gøre det. Det synes jeg i hvert fald var en stor hjælp, at jeg havde skrevet med nogle inden.
   - Køb noget slap af tøj, noget som er rart at have på, for det kommer man til at gå meget i. For eksempel en del sweatshirts, og lange sweatshirts man kan have over et par leggins, det er dejligt afslappende tøj. Løbebukser er også et god ide!
   - Husk at være åben, det er virkelig noget af det vigtigste.
   - Smil så folk kan få et godt førstehåndsindtryk.
   - Det er okay at dømme folk, men virkelig du bliver overrasket, for folk viser sig at være noget helt andet, på den gode både.
   - Lad være med at være alene på værelset tit, det er selvfølgelig helt fint hvis du har brug for ro og vil være på værelset, men ja bare husk at komme lidt ud.
   - Spar penge op til året, for man får ikke rigtig tjent nogle penge i løbet, og veri centeret er rigtig tæt på skolen, så det er der mange der benytter sig af.
   - Hav din cykel i orden.
   - Hvis du føler du måske ikke passer ind i starten, eller ikke lige har fundet din "gruppe" må du ikke droppe ud. Det er vigtigt at give det en chance.
   - GLÆD DIG!

   puha, ved ikke hvad det ellers skal være, bare være åben og glad, så kommer du langt!
   Husk at nyd tiden, for tiden flyver afsted.

   Kigger forbi din blog!
   Knus

   Slet
  2. Tak for rådene, glæder mig allerede helt vildt<3

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.