Sider

tirsdag den 21. januar 2014

My favorite music 

En af mine venner ved navn Thøger, som går på min efterskole kom med den gode ide, at han syntes, at jeg skulle lave en top 10 liste med mine yndlings sange. Jeg synes det er mega fedt at han kom med en ide, fordi det er ikke altid lige nemt at finde på nye ting. Så til en anden gang er i alle velkommen til at komme med ideer, eller bare fortælle hvad i godt kan lide at læse om på bloggen. Kæmpe tak til Thøger for den gode ide. 

Jeg vil lige side at det ikke var helt nemt at sætte sangene i rækkefølge, og den passer nok heller ikke helt, for jeg skifter meget med hvad jeg lige hører for tiden. Men disse 10 sange er i hvert fald nogle sange jeg rigtig godt kan lide. "Alive" synes jeg er mega fed til fester og når jeg hører den får jeg bare lyst til at danse. Katy perry og Justin bieber er bare nogle jeg godt kan lide at hører, b.la hvis jeg er i dårligt humør, jeg synes nemlig de har en dejlig melodi. Camp rock sangen minder mig på en måde om efterskolen, og jeg synes bare den gør mig utrolig glad. 

10 kommentarer:

 1. Giver både dig og Thøger ret: det er en rigtig god ide med en top 10! :D
  Det er virkelig ikke altid lige nemt at finde ny musik, når man har brug for det!
  Hvad er dit yndlingssommermusik? (skal til Florida om to uger, så skal have en masse glad solskindsmusik med til flyveturen og stranden)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at vide! :)
   nej jeg giver dig helt ret.

   puha, sommermusik, det ved jeg sørme ikke lige. Men Rasmus seebach's nye album er nu meget godt, miley cyrus og one direction har næsten også lige udgivet nye albummer, hvis det er noget musik for det, det ved jeg ikke lige.
   Hvad med own city good life, taylor 22, carley call me maybe, one direction kiss you, jason derulo the other side, avicii i could be the one, rihanna s&m, shaka den gang du græd, MKTO classic,carpark norht 32, the script if you could see me now.
   Der var i hvert fald lidt forslag, håber du kan bruge det! Men rigtig god ferie til dig!!!! :)
   knus

   Slet
  2. Det kan jeg i hvertfald! Har allerede gennemstalket både seebach, miley og one d's nye album (; men resten af sangene overfører jeg da til min iphone med det samme. Mange tak :D

   Slet
  3. Selv tak, skulle det være en anden gang, er glad for du kunne bruge sangene :)

   Slet
 2. Så fedt indlæg! Så hyggelige at læse! <3

  // Emilia Padilla
  bypadilla.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for at høre, tusind tak <3

   Slet
 3. Elsker også glamorous :-))

  knus
  http://hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Gode sange ;)

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.