Sider

mandag den 28. oktober 2013

Time changes everyone. 


Tiden forandre os alle. Nogle gange er det på en god måde, andre gange ikke. Det er ikke altid vi selv kan det, men hvor man måske får det af vide af en ven eller familie. Hvis jeg kigger et år tilbage, kan jeg ikke se den store forandring, men hvis jeg kigger flere år tilbage, begynder jeg at kunne se forskellen. Hvis jeg skal være helt ærlig, er det ikke en forandring jeg er glad for. Men de ting man går igennem i livet fører jo til den person man enten er eller bliver, er det ikke det man siger? Nogle ord jeg bliver ved med at huske, er nogle ord min veninde sagde til mig en gang for flere år tilbage, hun syntes at det var utroligt at jeg aldrig græd, ikke engang hvis jeg slog mig. Jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at huske de ord, men jeg kan hurtigt sige det i hvert fald ikke er nogle ord jeg vil høre hende sige igen. Med tiden er jeg blevet følsom og utrolig sårbar, og små ting kan hurtigt såre mig, selvom det måske ikke altid er meningen de skulle, men jeg tager ting til mig og tænker meget over det. Det påvirker mig meget i min dagligdag, da små ting hurtig kan ødelægge mit humør og jeg får en trang til at græde. Med årene er det også blevet sværere at holde tårerne inde, da jeg lige pludselig bare har brug for at komme ud med det. Nogle gange synes jeg det hjælper at græde, bare at få lov til at komme ud med det hele, men andre gange hjælper det overhovedet ikke, og kan bare gør min dag til en tudedag. Nogle gange er jeg ikke engang klar over hvad jeg er ked af, trangen kommer bare. Nu hvor små ting kan gøre mig ked af det, er det egentlig også de små ting som gør mig ualmindeligt glad. De "små" ting som et lille kompliment, en besked, et kram, en spørger hvordan jeg har det, en invitation, når en venter på mig, en ny følger på bloggen, en får mig til at grine, en kommer og besøger mig uden jeg ved det, men bare fordi personen har lyst, en spørger om jeg vil i med i byen eller whatever, hvis en fremmede smiler til mig, hvis en tager min hånd eller holder om mig, hvis en får mig til at føle mig tryg, en god sang, hvis en støtter mig, driller mig for sjovt, skriver en godnat eller morgen besked, låner mig noget osv. De ting er ikke bare små ting for mig, men ting som gør mit liv værd at leve. Det er de ting som giver mig glæde og kan gøre en regnvejrsdag til en solrig. 

4 kommentarer:

 1. Hej Sofie.
  Jeg har skrevet en mail til dig, ang. min giveaway.
  Jeg håber du snart svarer tilbage på min mail, eftersom jeg skal sende pakken hurtigst muligt. :)

  http://theteenagerblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor fedt jeg har vundet, men har desværre ikke fået din mail!
   Skriver lige til dig!

   Slet
 2. Hold nu helt op, hvor er det bare fantastisk godt skrevet! Blev helt rørt, da jeg læste det, for kunne fuldstændig genkende mig selv i din tekst!
  Du må i hvert fald aldrig glemme, at du er en skide dejlig & stærk pige, & du har en fantastisk blog, hvor du laver de mest gennemførte indlæg! Virkelig meget ros & respekt herfra!

  Knus Michelle Eckert ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow hold kæft en kommentar, den gjorde mig virkelig virkelig virkelig glad!
   Så ved du da bare, at du ikke er alene! <333
   hold helt kæft, jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, jeg er helt rørt inde i.
   Det betyder virkelig uendeligt meget! Kan slet ikke lade være med at smile!
   Kan så kun sige, i lige måde med det HELE!
   Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive sådan en sød kommentar, som virkelig gjorde mig glad!

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.