Sider

lørdag den 7. september 2013

Take a chance, you never know what might happen.

Ugen gik, og køkkenvagten er overstået. Det føles skønt, og som en lille befrielse. Der var herre meget opvask, lige når man troede man var ved, at være nået til en ende, kom der bare endnu et læs. Det startede med, at køkkenchefen ikke lige var den aller fedeste, at være sammen med, hun virkede en lille smule sur, men med tiden blev hun helt ok. Det hele blev kun hyggeligere fra dag til dag, vi hørte lidt musik mens vi arbejde, og snakkede om lidt af hvert. Heldigvis havde jeg køkkentjans med en som jeg kunne føre en samtale med, så det betød en hel dag. Vi skulle møde cirka kvart over otte, og fik fri når vi var færdig med opvasken efter frokost, det vil sige omkring halv to, kvart i to, når vi var hurtige og gik hurtigt i gang. Vi skulle også møde ind klokken halv ti om aftnen for, at sætte brødet og tallerkenerne ind i køkkenet, og tørre borde af. Ret træls tidspunkt, normalt der hvor man sidder og hygger sig med vennerne, men jaja det var jo kun en uge. Heldigvis har vi de sødeste køkkendamer, så det er ikke fordi det har været en katastrofe, at være i køkkenet. Selvom jeg var i køkkenet, kunne jeg selvfølgelig også hygge mig med de andre, da jeg havde fri, så det var mest timer jeg gik glip af. 

Endnu en er droppet ud af efterskolen, jeg tror vi er ved, at være oppe på omkring 4. Jeg synes det er utroligt synd, at de enten ikke har fundet deres plads på skolen, bare fandt ud af efterskole ikke lige var dem, eller af andre årsager. Jeg synes på en måde det er lidt tidligt, at give op og droppe ud. Men selvfølgelig er det også nu hvor alle har fundet deres "gruppe" og hvis man så ikke lige har fundet hvor man høre til, kan det selvfølgelig også være rigtig svært, at komme ind i en. Hvis man går og har stor hjemv ved alt det der hjemme, kan man jo heller ikke nyde det, at være på efterskole og koncentrere sig om, at få nye venner. Jeg synes det er ærgerligt det ikke lige var noget for dem. Vi har også allerede fået det første kæreste par, det fik vi allerede i sidste uge, det viser bare hvor hurtigt man bliver rigtig tæt. Det er lidt sjovt, at se hvem som går og har et lille crush på hinanden, og gå og lytte til alt sladret, for sådan noget kommer der hurtigt. 


4 kommentarer:

 1. Tak fordi du vil følges, det betyder stort! jeg følger tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor skønt, er jeg super glad for! :)

   Slet
 2. Rigtig fin blog du har! Er blevet fast læser, kig forbi min blog (blog-by-j.blogspot.com) så kunne vi måske følges? :)

  //Jennifer

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jennifer :)
   Dejligt med en ny læser, følger også dig nu!

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.