Sider

søndag den 8. september 2013

Dont let little stupid things break your happiness. 


Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg valgte, at tage på efterskole. Det er udentvivl det bedste valg jeg noglesinde har truffet. I starten var jeg meget i tvivl da det stod mellem, at komme på efterskole eller starte på privat skole i den by jeg bor i. Jeg kunne se gode ting ved det hele, og jeg frygtede virkelig, at træffe det forkerte valg. Det kunne være smart, at starte på privat skole og få en masse nye venner, som bor i samme by som jeg selv, men bare det, at få en kæmpe oplevelse ved, at gå på efterskole, og forhåbelig finde nogle venner for livet, det var helt klart derfor jeg valgte det. At komme væk, og starte på ny et helt nyt sted, det var lige præcis hvad jeg trængte til. Jeg er simpelthen så taknemlig for, at få denne chance. 
Nogle aftner hvor klokken slår 22 og vi skal være på værelset, kommer jeg ind af døren med et smil på læben, eller et lille grin. Når jeg vågner om morgen glæder jeg mig bare til hvad denne dag vil bringe. Jeg forsøger virkelig, at nyde hvert øjeblik, for jeg vil ikke gå glip af det mindste. 

2 kommentarer:

 1. Hvor er det godt, at du ikke fortryder dit valgt! Skønt! :)

  Jeg har en giveaway kørende på min blog, du må hjertens gerne deltage, hvis du har lyst: http://annejeppesen.blogspot.dk/2013/09/bloggens-frste-giveaway-taske-must-haves.html

  - Anne / www.annejeppesen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg også rigtig glad for! :)
   Kigger forbi!

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.