Sider

mandag den 17. marts 2014

Ugen der gik.. 

Jeg havde jo forlænget weekend, derfor sov jeg med min veninde hjemmefra søndag til mandag. Hun havde fri klokken 12, så vi mødtes inde i byen hvor vi gik lidt rundt og fik lækker salat på kylling & co. Det var lækkert med en lidt længere weekend, så jeg også lige kunne nå at være sammen med hende. Tirsdag havde vi vores sidste boksetræning i linjafag, og fredag havde vi vores første hip hop time. Det var noget af det sjoveste, og jeg overvejer virkelig at begynde til det, når jeg kommer hjem, for det er virkelig en fed sportsgren, og vi havde det bare så sjovt. 


En af dagene var jeg på Dolce Vita med pigerne, vejret har jo været super lækkert i denne uge, så det betyder jo is. Jeg har næsten været i fitness hver dag, vi har nydt vejret ude på tæpper, gået en tur i det dejlige vejr,  hørt musik i spisesalen og bare siddet og hygget. Jeg blev på efterskolen i weekenden og sov med Ida. Fredag så vi never say never med Justin Bieber, og havde duftlys tændt, det var simpelthen så hyggeligt. 


Lørdag var jeg en tur i Århus by, hvor jeg fik købt mig lidt nyt, det jo altid lækkert. Vi spiste frokost på Baresso, hvor vi havde taget sandwish fra bageren med, også skulle vi selvfølgelig også have en ice blend, gud hvor jeg elsker det. Om aftnen så vi MGP, ja det var bare en rigtig dejlig dag. Søndag var jeg næsten hele dagen oppe i designlokalet med nogle af pigerne, hvor jeg fik lavet mig en trøje og et pandebånd. Jeg vil sige, at jeg er lidt stolt af mig selv, eftersom jeg aldrig har lavet noget før i design, men det var vildt hyggeligt og tiden fløj bare af sted. 

1 kommentar:

  1. Det ser rigtig skønt ud!

    // wintercaused.blogspot.dk

    SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.