Sider

mandag den 6. januar 2014

 Livet her herligt.


Jeg har haft en dejlig weekend, eller faktisk bare i det helt taget en dejlig ferie. I weekenden havde jeg nachos date med min veninde Amalie, som jeg også sov med. Vi så en masse 2900 happiness og bare slappede af. Så var jeg inde og se Believe med AnneSofie, og den var simpelthen bare alt for sød og god, kan klart anbefale den. Søndag nød jeg den sidste dag med mine forældre, hvor vi fik hjemmebagte boller og varmt kakao, så det var en dejlig rolig weekend. 

Jeg havde nærmest hel kriller i maven da jeg skulle op på efterskolen igen, vi skulle møde klokken halv 4, fordi vi skulle have nogle fælles aktiviteter, hvilket var ret hyggeligt. Efter aftensmaden spillede vi bingo bango, hvor vi var i tre hold og dystede om ikke at skulle gøre rent på fællesarealerne imorgen, og mit hold vandt, så det er bare lækkert! Jeg synes virkelig det var godt fundet på, og bare rigtig sjovt. Dagen i dag startede ud med vi sov over, og oveni det havde jeg bare haft en lorte nat, så det var lidt træls og jeg kunne bare mærke det blev en dårlig dag, men det blev det faktisk ikke engang. Efter timerne tog jeg i indkøbscenteret med to af dem jeg bor sammen med, og det var så hyggeligt. Oven i at de fik mig i super humør, har jeg fået rundet de 200 læser, jeg har nærmest lyst til at skrige, hvor er det vildt. For bare få dage siden satte jeg det som et nytårsforsæt, og det er allerede gået i opfyldelse. Jeg kan slet ikke takke jer nok, og for alle jeres søde kommentar, wow... det varmer virkelig og jeg smiler som en sindsyg! Senere i aften tror jeg at jeg vil være med til at spille bordtennis, også skal jeg også lige et smut i fitness med Rasmus. Ferien har været for lang med alt det julemad og alt det usunde, så nu er det på tide at komme tilbage til den sundelivstil. 


Jeg har heller ikke fået vist jer mine nye støvler, men her er de. Jeg er så glad for dem, endelige nye sko!! Det er simpelthen et mareridt at finde sko til mig, fordi mine fødder er så skide små, gud hvor har det bare ødelagt mit humør tusinde af gange. Nogle der har det samme problem? Selvom de er en smule for store, elsker jeg at have dem på. For da jeg heller ikke er så høj, gør de mig et lille stykke højere, og det er bare alt for dejligt. Jeg håber jeres ferie har været pragtfuld og at i er klar til at komme tilbage til hverdagen, selvom det har været hårdt at komme op i dag, og skal til at begynde med alle de lektier og timer, kan man jo have den tanke i hovedet at om bare 5 uger eller der omkring er der sgu ferie igen. Selvom det altid er dejligt med ferie, er jeg egentlig glad for at være tilbage igen, dog ville jeg ikke have noget imod at undvære timerne, og bare nyde tiden med mine venner. 

14 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud! Og super fede sko!!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam også hyggeligt, tusind tak er glad for du kan lide dem!

   Slet
 2. Støvlerne er virkelig fede! Hvor er de fra? (:
  Øvøv, med besværet med at finde sko - men hvis det trøster, har jeg svært ved at finde bukser..

  xx
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Lækre boots :-)

  Kig meget gerne forbi:
  hvidbrunette.blogspot.dk

  Knus
  Celina

  SvarSlet
 4. Uhhh elsker dine sko! & det ser mega hyggeligt ud. Men tusind tak for din søde kommentar, og er glad for at mine kommentarer gør dig glad. & er også glad for at du er så sød til at skrive kommentarer tilbage! Din blog er i hvert det værd, at tage sig tid til at læse! Og kan kun sige i lige måde!!! :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak!!!
   Det er mig der takker, synes bare lige du skulle vide det! Selvfølgelig, det fortjener du da!!!
   Du da alt for sød, mange tak, det varmer virkelig!!!! <3

   Slet
 5. Det er et sødt billede af dig :)

  SvarSlet
 6. Med hensyn til din kommetar på min blog, vil jeg rigtig gerne følges - og følger dig naturligvis nu, håber du vil gøre det samme :)
  www.idaherself.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert, selvfølgelig det kan du tro!

   Slet
 7. Rigtig flotte sko!

  // white-obsession.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, er jeg rigtig glad for du synes!

   Slet
 8. De er sååååå flotte de støvler der!!
  Hvor er de fra??
  knus
  Petit blog
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.