Sider

mandag den 23. september 2013

Life is better with friends. 


Fredag var afslutningen på sundhedsugen, derfor var vores forældre inviteret ud på efterskolen for, at høre om hvad vi har "lært" Vi var alle i nogle grupper, hvor min gruppe til sidst havde om sex & sundhed, derfor skulle vi præsentere det for vores forældre. Vi skulle lave en sex quiz og hvergang de svarede rigtigt fik de et kondom. Det var dejligt lige, at se mine forældre, hvilket det egentlig altid er. Men jeg tog ikke med dem hjem, men blev istedet ude på efterskolen. Det var den første weekend jeg havde valgt, at tilbringe her, hvor det ikke var en bliveweekend. Jeg har hygget mig meget i selskab med nogle søde mennesker. Vi har set film, jeg har mødt Carolines bedsteveninde hjemmefra, som har sovet her på efterskolen, vi har spist is og drukket milkshake, jeg har gået en lang tur med Caroline, haft køkkenvagt til aftensmaden med to af mine bedstevenner her på skolen, så det var faktisk ret hyggeligt, så har Caroline og jeg svedt nede i fitnesslokalet, og bare slappet af. Det har været rigtig rart, at der ikke har været så mange mennesker, i forhold til hvad der plejer. Det gjorde det egentlig bare lidt hyggeligt. I næste weekend er det en bliveweekend, så der kommer til, at gå lidt tid før jeg kommer hjem. 

4 kommentarer:

 1. Lyder enormt hyggeligt :D

  etglimtafminverden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ihh, det dejlige efterskole liv! Gik på efterskole sidste år og savner det SÅ meget, nyd det mens du er der! Virkelig.. Det lyder som om, at i har det virkelig hyggeligt :) skøn blog du har .. !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan virkelig godt forstå, at du savner det, for kan allerede nu ikke forestille mig andet end, at gå her. Jeg forsøger virkelig, at nyde det!
   Det har jeg i hvert fald, tusind tak skal du have!!! :)

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.