Sider

onsdag den 18. september 2013

BY K NEGLELAKKER. Jeg modtog disse lækre neglelakker fra By K, som du kan gå ind på lige her. De har alverdens farver, til en super billig pris, kun 25 kroner. De har nemlig udsalg, og hvem elsker ikke det? Normal prisen er 79 kroner, så det vil sige du sparer 54 kroner, lækkert ikke? Det er nogle lidt specielle farver, men jeg er sikker på, at de farver på billedet vil være perfekte til vinter. De skal have to lag også er neglen flot dækket, den er også ret nem, at lægge på, så jeg har faktisk ikke noget dårligt, at sige om dem. Som bonus er jeg faktisk helt vild med deres design. De får snart nogle nye efterårs lakker, så derfor skal de have tømt ud,  men hold øje med hvornår de nye kommer, jeg er i hvert fald spændt på, at se dem!

Mine neglelakker er nummer 30, 32 og 25.
Sponsoreret indlæg. 

4 kommentarer:

 1. Det er godt nok nogle flotte farver, er specielt vild med den røde ;-) ellers, tusind tak for din kommentar på min blog. Jeg er også fast læser ved dig nu :D

  etglimtafminverden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lækkert med en ny læser, tusind tak!

   Slet
 2. Super fed og utrolig inspirerende blog! Vi følger dig nu, og håber at du har lyst til at smutte forbi vores blog, og måske også følge os? Vi er lige startet op :)

  Knus Seline og Cathrine ♥
  http://ohlamour.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde ord! Kigger forbi jeres blog med det samme :)

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.