Sider

mandag den 5. august 2013

I will start a new adventure.


Start vil mit liv blive forandret, og jeg vil forandre mig. Men forhåbelig kun på den gode måde! Nu skal jeg ikke længere vækkes af min mor om morgen, med morgenmad på sengen, nej nu skal jeg selv sørge for, at komme op. Nu skal jeg ikke længere cykle til skole hver dag, for nu bor jeg der. Jeg kan ikke længere bare lige få klippet negle af far når de trænger, og få et kram af mor når der er brug for det. Jeg skal lære, at stå på egne ben, lære mig selv, at kende, og prøve grænser af. Jeg håber på et spændende år, med massere oplevelser, minder, grin, og skønne mennesker. Jeg håber, at finde nogle venner for livet, prøve nogle ting jeg måske aldrig havde troet jeg ville, jeg håber, at blive mere moden og lære, at være tilfreds med den person jeg er. Jeg vil finde mine grænser, og lære at hoppe ud i nye ting med et smil. 

Jeg ved ikke hvor meget tid jeg får til bloggen, men jeg vil udentvivl gøre mit aller bedste. Jeg vil blive ved med, at spise sundt, men jeg tror ikke lige jeg vil slæbe mit kamera med op i spisestuen for, at tage billeder af min mad, tror ærligtalt jeg vil synes det var en lille smule akavet. Men der er et trænings rum, som jeg håber jeg vil tage mig sammen og bruge, men jeg vil selvfølgelig skrive hvordan det er, at gå på efterskole, de første dage hvor man nærmest ingen kender, måske det svære ved efterskole, men selvfølgelig også alt det gode. Når jeg så lærer menneskerne, at kende skal i nok få nogle billeder, og alt det der. Men nu må vi jo se, jeg håber i hvert fald stadig i vil følge med på bloggen. Men jeg kommer jo også hjem i de fleste weekender, og der vil jeg gøre mit bedste for, at få tid til et lille indlæg. 

Jeg er ligeså stille begyndt, at skrive dagbog igen, som jeg har gjort en gang før, da det hele var noget værre lort. Jeg havde fundet mig en dagbog jeg ville begynde, at bruge når jeg kom på efterskole, og det skulle være en glad dagbog, ikke som den anden. Men her den anden dag, startede jeg på den, da jeg lige havde brug for, at komme ud med nogle følelser. Jeg synes det er utroligt rart, at have en dagbog, og mon ikke den også er sjov, at kigge i om nogle år? 

Jeg har det lidt blandet over, at der er så kort tid til jeg starter på mit "nye" liv. Jeg kan godt gå og være bange for, at jeg vil blive glemt af mine venner, men jeg forsøger, at tænke på, at de rigtige venner vil blive der uanset hvad. Det bliver lidt underligt, at skulle dele værelse med en, det værste ville bare være hvis hun snorker, eller trækker vejret rigtig tungt, da jeg virkelig ikke kan sove så. Så det frygter jeg meget. Det bliver nok lidt svært i starten hvor man ikke rigtig kender hinanden, og man ikke har fundet sin plads. Det bliver lidt sørgeligt, at jeg måske ikke får så meget tid til mine venner her hjemme, og min familie, men jeg vil virkelig gøre alt for, at beholde dem. Jeg er sikker på jeg vil komme til, at savne en masse, men savn behøves jo ikke være dårligt, det betyder jo kun man holder af personerne, også bliver det kun endnu dejligere, at se dem igen. 

Det er på tide, at starte på ny, prøve noget nyt, få en ny hverdag, nye venner, nye oplevelser, det er jo det jeg har ventet på det sidste år. 

Nogle af mine søde læsere som også skal på efterskole? 

10 kommentarer:

 1. God tur på efterskole!
  Jeg skal ikke lige frem selv på efterskole. Men jeg var det for 10 år siden. Og det var en helt fantastisk og unik oplevelse.

  Det var virkelig svært da de 2 år var omme, og jeg skulle hjem og bo igen - det er jo ikke de samme, at bo hos de gamle ;)

  NYD DET :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have!
   Er jeg rigtig glad for at høre!
   Kan godt forstille mig, at det bliver vildt underligt, at komme hjem igen når det år, eller to år er omme.

   Skal jeg nok, og mange tak!!:)

   Slet
 2. Hold da op - det lyder utrolig spændende. Jeg har aldrig selv været på efterskole, men er selv lige flyttet hjemmefra i december. Jeg selv er rigtig dårlig til at være væk fra familie, men der er altid nogen nær en der vil snakke og hjælpe. Jeg vil følge dig, og se om det er noget du bliver glad for. Rigtig spændende :)

  Tak for din kommentar på min blog forresten!
  Nu følger jeg dig, håber du vil følge tilbage, hvis mine indlæg interesserer dig, såvel som dine interesserer mig.

  Mange knus Kathrine.
  Held og lykke!

  http://kathrineisabella.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også utrolig spændende, at du er flyttet hjemmefra!
   Er jeg rigtig glad for! :) Du kan tro jeg også vil følge dig!
   Er utrolig glad for mine indlæg interessere dig!

   Tak for din kommentar!

   Slet
 3. Ha det godt på efterskolen!!

  Kig forbi,
  http://astasand.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tusind tak! :)
   Kigger forbi med det samme!

   Slet
 4. Wau hvor er det smukt skrevet!! Kunne ikke skrive det bedre selv, hold nu op altsååårrh.
  Hvor længe har du blogget? Du skriver i hvert fald rigtig godt!
  - og jeg skal selv på efterskole så jeg ved hvad du mener. Jeg er spændt og nærvøs!! :o)
  Jeg har også prøvet at beskrive mine følelser omkring efterskolen i et indlæg:
  http://resofikka.blogspot.dk/2013/07/goodbye-my-lover-goodbye-my-friend.html
  .. ved nu ikke hvor godt det gik ;))

  Tak for kommentaren på min blog forresten! :)
  Jeg går ind og følger dig med det samme via bloglovin - og måske du vil det sammen?
  Well it's your call, du skriver rigtig godt og er rigtig smuk<3

  Knus<3
  http://resofikka.blogspot.dk/

  Hov! Hvilken efterskole skal du egentlig på? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. wow sikke en fantastisk kommentar, hold da helt fast! Tak fordi du gad bruge tid på, at skrive så meget, og tak for de søde ord!
   Jeg har nok blogget i omkring 2 år, vil jeg gætte på! Er jeg rigtig glad for du synes!!
   Jeg har det helt på samme måde, jeg går med det samme ind og læser dit indlæg! - Er sikker på det gik helt fint ;)

   Åh, selv tak! Hvor lækkert, det kan du tro!
   iiih tusind tak, smiler helt <3

   Jeg skal på Risskov efterskole.

   Slet
 5. Hej håber du har lyst til at deltage i min giveaway

  - http://janelindenberg.blogspot.dk/2013/08/giveaway-2.html

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.