Sider

fredag den 12. oktober 2012

Tyrkiet
Desværre går en uge så hurtig at man næsten ikke når at se sig om. Jeg kom hjem i går aftes meget sent, så jeg har været ret smadret idag, og bare daset ud på sengen, efter jeg kom hjem fra motionsløb. Jeg var med til at varme hele skolen op, og det gik egentlig meget fint, og det var egentlig også meget sjovt, det var sjovt at kigge ud over de andre og at de gjorde det samme som enselv. Jeg har haft en ufattelig hyggelig ferie, sjov og afslappende. Jeg har virkelig nydt det! Den første dag vi var der var vi i tyrkisk bad, hvor man kom ind i en sauna, ned i koldt boblebad, og kom ind i et rum hvor man blev renset, og skrubbet, og fik sæbe over sig så man blev vildt glat. Det var virkelig sjovt der inde, og ret mærkeligt at en fremmede skulle røre så meget ved ens krop, men jeg grinede bare hele tiden, at det næsten var pinligt. Han snorede mig rundt i sæben, fordi man gled... Han var bare så sød. Så fik man massage, og en ansigt maske. Tyrkisk bad er noget af det dejligt, sjoveste og skønneste jeg nogensinde har prøvet, kan klart anbefales. Vi var på en rigtig hyggelig strand to dage, hvor der var lækkert vand, varmt sand, en seng hvor man kunne hænge gardiner for, pool, og vollyball net. Det var en fantastisk strand. Så var vi til delfin show, og jeg fik taget billede med en. (billede kommer nok lidt senere) Det var virkelig en god oplevelse, nu hvor det har været noget jeg altid har drømt om. Jeg er virkelig faniseret af det dyr, de simpelthen for søde. Så har vi været på marked (jeg viser nok de ting jeg har købt en anden dag) Så var vi oppe på en borg, om aftnen nede i byen, nede ved havnen, slappet af ved poolen, badet, og været på båd tur i øsregnvejr. Den sidste aften var der pool party, med fri bar hvis man betalte et antal penge, men nu hvor jeg havde charmeret mig ind på tjeneren  fik jeg det gratis. Der var en hel 3g klasse, og dem jeg snakkede med var faktisk rigtig søde. Om natten tog vi hen på en bar som hedder Elvis, og det var bare super hyggeligt. Noget at der flotteste jeg har set var da jeg kiggede ud af vinduet på vej til Tyrkiet, og alle lysene var tændt om natten, det var så smukt. Aldrig har jeg følt mig så hjemme på et hotel, alle menneskerne var så søde, og jeg fik en rigtig god veninde ved navn Trine som gik rundt og solgte tyrkisk bad. Faktisk har jeg fået et brev fra en af tjenerne på hotellet, kig billedet længere nede, ret grinern. Jeg kommer virkelig til at savne ansigtudtrykkene ham i respitionen lavede, og når han rev mig i kinderne, kommer til at savne at høre "hej smukke" kommer til at savne Trines søde smil, og tyrkernes gode humør og høflighed! Savner dem allerede. Jeg var så glad, følte mig god nok, og følte jeg kunne bruges til noget. Ingen bekymringer, ingen kaos i hovedet, ingen tårer på min kind. Jeg ville bare ønske jeg kunne komme tilbage! 
just smiling and laughing.10 kommentarer:

 1. Nuuurh, hvor cute! <3
  Det er virkelig fedt ud!
  Man bliver helt misundelig!
  - Btw, tillykke med de 20.000 views <3 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, det var også mega fedt! :-)
   Kan jeg egentlig godt forstå!
   Tusind tak Maria, hvor er du sød! <3

   Slet
 2. Det lyder som en tur jeg kunne trænge til! lækker og inspirerende blog! Følger dig. Håber du vil kigge forbi og evt følge mig :-)

  mervetekmen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. årh tak skal du have, det var virkelig også skønt at komme væk! :-)

   Slet
 3. Lader til du har haft en rigtig lækker ferie!
  Jeg har selv lige været i Tyrkiet i sommerferien, og kan ikke andet end at rose det land og alle de mennesker som var dernede. Jeg savner det ubeskrivelig meget og der skete alvedens ting dernede, som jeg helt klart har taget til mig og altid vil huske. Helt klart den bedste ferie nogensinde! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det har jeg ihvertfald! årh lyder dejligt, ja det er virkelig et fantastisk land, helt enig!
   samme her. :D

   Slet
 4. Savner Tyrkiet! Jeg var der i sommerferien, og jeg synes at jeg kan genkende nogen af tingene på billederne. Hvilken by var du i? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savner det virkelig også allerede!
   Ej hvor sjovt du kan genkende det!!!
   Jeg borede i alanya, hotel Vega Star.
   Hvad med dig? ;-)

   Slet
  2. Jeg boede lige udenfor, i en by der hedder Mahmutlar, men vi var rigtig tit inde i Alanya! ;-)

   Slet
 5. nå forsøren, Alanya er også en dejlig by ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.