Sider

torsdag den 9. august 2012

Jeg hader tanken om at jeg har et år tilbage på min nuværende skole, den skole jeg har gået på i så mange år, den skole jeg føler mig hjemme på, føler mig velkommen. Jeg skal sige farvel til de personer som kender mig bedst, sige farvel til dem som kan lide mig for den jeg er. Problemet er at jeg virkelig ikke ved hvad jeg skal efter 9, jeg har overvejet 10 klasse på realen, og i Auning, da jeg ikke tror jeg er moden nok og synes også lige jeg vil have det sidste år med. Men der er så mange tanker der går igennem mit hoved, og jeg hader virkelig mig selv for ikke bare at springe ud i det, og lade være med at bekymre mig. Men sådan er jeg desværre ikke mere. Der går altid de samme tanker igennem mit hoved... Hvad nu hvis de ikke kan lide mig, hvad nu hvis jeg bliver den dårligste i klassen til et fag, hvad nu hvis jeg slet ikke kan lide at være der, hvad nu hvis folk vil starte rygter og bagtale mig. Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har det sådan, forhåbelig ikke. 
Men nogle gange er det jo også godt at prøve noget nyt, få nye venner, og få en ny hverdag, det kan vel ikke være så skidt at prøve. & hvad er det værste der kan ske? Jeg bliver simpelthen nødt til at finde mit mod frem, som jeg plejer at have. Men det er som om de gode ting der var ved mig, er forsvundet. De gode ting ved min personlighed. Jeg bliver simpelthen snart nødt til at lade være med at skrive så deprimerende ting, og som om alt bare er lort. Jeg plejede jo at være den glade pige, den pige som altid grinede, alt for højt endda. Hvor er hun henne? Det føles som om det er hundrede år siden jeg har fået et grine anfald, det som jeg så tit fik. Hvor er jeg henne? 

6 kommentarer:

 1. Hej Sofie!
  Jeg har nomineret dig til en Liebster Blog Award. Du kan læse mere om, hvad en Liebster Blog Award er her: http://sabatinadieu.blogspot.dk/2012/08/liebster-blog-award.html

  Knus Sabatina
  http://sabatinadieu.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Du jeg skulle i 9. klasse havde jeg da sammen tanker som du! Og det endte med jeg valgte at tage et 10. klasses år, ikke fordi jeg fagligt havde brug for det, men fordi jeg havde brug for at finde mig selv ! og det gjorde jeg - det gjorde også, at jeg gik imod gym, med oprejst pande og var sikker på jeg kunne gå på vandet!

  Men vent om mærk efter, det kan være det hele ser anderledes ud til jul? :)

  btw så ELSKER jeg din blog - blir' så glad hver gang der dukker et nyt indlæg op på min skærm! :)

  Mvh Jeanette!

  SvarSlet
  Svar
  1. det er altid rart at vide man ikke er den eneste som har det på den måde, blev rigtig glad af at læse din besked og at du gik imod gym med oprejst pande, det vil jeg ihvertfald også forsøge når der når der til! :-)
   når ja det har du jo ret i, det kunne jo være! :-)

   årh, du er for sød! tusind tak, det jeg virkelig glad for!

   Slet
 3. Et efterskoleår kunne måske være en mulighed?:) det skulle være rigtig godt socialt og være med til at modne individet.
  Ellers, ja, du kunne jo melde dig ind til noget forskelligt som en safety, og tage stilling til det senere.

  Men i al fald, held og lykke!

  - Camilla
  milleme.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Har det samme problem som dig Sofie, aner virkelig ikke hvad jeg skal efter niende. Mener selv jeg mangler et år til, så regner nok med tiende klasse i Auning som du også har tænkt over. Er bare lidt bange fordi jeg nok ikke ville komme til at kende nogen i starten og så ville det være rigtig dejligt hvis du også skulle gå der, så du må altså lige skrive hvis det ender op sådan! Kunne være så fantastisk at gå i skole eller i klasse med dig skatter <33333

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere.
Hver en tanke varmer.